Zjazdy SKC

II zjazd skcBardzo serdecznie zapraszamy wszystkich wolontariuszy SKC wraz z ks. Asystentami i Opiekunami na XI Zjazd Szkolnych Kół Caritas, który odbędzie się w parafii błogosławionej Karoliny w Tarnowie - 8 czerwca 2017 r.

Dziękując za każdą formę wsparcia Szkolnych Kół Caritas i licząc na obecność, prosimy - dla celów organizacyjnych - o zgłoszenie liczby wolontariuszy drogą e-mailową na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 30 maja 2017 r. W temacie e-maila proszę napisać „Zjazd”.
Jeżeli uczniowie posiadają koszulki SKC – zachęcamy, aby w nich przyjechali. W razie potrzeby - można je nabyć w biurze Caritas Diecezji Tarnowskiej przy ul. Prostopadłej 9a w Tarnowie. Prosimy również zabrać ze sobą znak koła.